Avís legal

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (*LSSICE) s'exposen a continuació les dades identificatives de l'empresa.
Denominació comercial: *Restaurant L´Esquella”

Nom fiscal: Restaurant l´Esquella S.C.
Número d'identificació fiscal: J17876897
Domicili social: C/ Vilalloga, s/nº

Població: Setcases (Girona) C.P. 17869
Correu electrònic:  mac.tb@hotmail.es
Telèfon: 972 136064

Aquesta pàgina web ha estat creada per l'empresa *Restaurant L´Esquella” amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuaris. A través d'aquest avís legal es pretén regular l'accés i ús d'aquesta pàgina web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris. Accedint a aquesta pàgina web s'accepten els termes i condicions següents: l'accés  és responsabilitat exclusiva dels usuaris.
El simple accés a aquesta pàgina web no suposa establir cap tipus de relació comercial entre *Restaurant L´Esquella” i l'usuari.
L'accés i la navegació per aquesta pàgina web suposa acceptar i conèixer els advertiments legals, condicions i termes d'ús continguts en ella.
El titular d'aquesta pàgina web pot oferir serveis o productes que podran trobar-se sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixin, completin i/o modifiquin les presents condicions, i sobre les quals s'informarà a l'usuari en cada cas concret.

WEB elaborada per SMMK, tant els continguts

com les fotos han esta realitzades per smmk.

 

 

 

 


2012 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos